Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

ürkü bar sebebiyle muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya gerçek ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları üzere çatı güvenliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, konstrüksiyonnın kullanım sınıfı kabilinden faktörler yanık olmaktadır.

Dirimsel ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Standart bir evgin çıkış kapısı genellikle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kadar faktörler pahaı etkiler.

Z tipi yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu sağlamak midein yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page